Divendres, 19 d'abril de 2024
maria barbal

​Tremp i Òmnium preparen el lliurament del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes a Maria Barbal

Òmnium Cultural busca voluntaris per participar en l'organització i la logística de l’acte, que tindrà lloc a l’Espai Cultural La Lira

Redacció 3 de juny de 2021 a les 10:33
El lliurament es farà a Tremp, localitat natal de Maria Barbal | Òmnium Cultural
El proper dijous 10 de juny se celebrarà a l'Espai Cultural La Lira de Tremp l'acte de lliurament del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes d'enguany a l'escriptora Maria Barbal. L’acte se celebrarà a la localitat trempolina per voluntat expressa de l'autora i es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube d'Òmnium Cultural. També es podrà seguir en directe des del pavelló del Casal amb una pantalla instal·lada per l'Ajuntament de Tremp. Per accedir-hi caldrà inscripció prèvia.

El Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, instituït per Òmnium Cultural l'any 1969, és un reconeixement a la trajectòria d'una persona que per la seva obra literària o científica, escrita en llengua catalana, i per la importància i exemplaritat de la seva tasca intel·lectual, hagi contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural dels Països Catalans. Maria Barbal, recordem, és la guanyadora del 53è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, un reconeixement d'Òmnium Cultural a la seva trajectòria literària.

Es busquen voluntaris per l’acte

Òmnium Cultural ha anunciat que busca voluntaris per la gala del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes a Tremp. En concret, es busquen persones per participar en l'organització i la logística de l’acte per garantir que la gala sigui “un èxit”. Totes aquelles persones que hi estiguin interessades poden inscriure’s a través d’aquest enllaç.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació