Divendres, 26 d'abril de 2024
esports

El CF Tremp perd la bona ratxa (2-0) i el CF Pobla torna a ensopegar (1-5)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp perd contra el líder (6-4) però manté les possibilitats d’ascens.

Tomàs Garcia Espot 7 de juny de 2021 a les 09:34
Els poblatans van aguntar el tipus durant la primera meitat tot i només ser onze | Tomàs G. Espot
Els equips pallaresos de futbol han tornat a viure una jornada negra. Diumenge el CF Tremp va trencar la bona dinàmica a la lliga perdent contra l'Alguaire (2-0). Tot i el gol matiner dels locals, els trempolins no van abaixar els braços en cap moment. El matx no va quedar sentenciat fins al segon gol dels d'Alguaire, marca al minut 65. Així i tot, encara hi ha haver temps per a la polèmica: un penal no assenyalat en favor dels de Tremp.

Per la seva banda, el CF Pobla va sumar l'enèsima derrota (1-5), en aquest cas contra el segon classificat. Els poblatans van sortir amb només onze jugadors disponibles i amb un sol de justícia, però tot i així va aguantar el tipus durant la primera meitat. Al segon temps, però, el cansament dels pallaresos va donar ales per a la golejada dels d'Alpicat.

El Guaja Aventuras diu adéu al títol però somia amb l'ascens

En futbol sala, el Guaja Aventuras CFS Tremp es va acomiadar definitivament del títol de lliga després de perdre contra el líder, el Comtat d'Urgell (6-4). Tot i que els trempolins van agafar un avantatge de dos gols, els de Balaguer van fer valer la seva superioritat. Tot i aquesta derrota, el Guaja encara és tercer i podria pujar de categoria si en la pròxima (i darrera) jornada de lliga s'endú la victòria.

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Divisió, grup 9

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació