Dissabte, 20 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEJOS MAIG: Ja coneixem els guanyadors del circuit de Pirineus Parc Aventura i el caiac a la Torrassa!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció 29 de maig de 2021 a les 08:19
Gaudeix amb Pallars Digital de tot el que t’ofereix el Pirineus Parc Aventura | Pirineus Parc Aventura / PD
Ja coneixem el nom dels guanyadors dels sortejos del mes de maig. Aquest mes hem sortejat dos premis, gentilesa de Pirineus Parc Aventura. El primer, un circuit de tirolines i bosc vertical per a una persona. El segon, una hora de lloguer d'un caiac individual per navegar pel pantà de la Torrassa.

Els premis s’han sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i els afortunats, escollits mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dissabte al matí, han estat Adrià E. (Barcelona), que s’endú el circuit, i Arnau U. (Tremp), que s’emporta l’hora de caiac. Enhorabona!

El primer bosc vertical del Pallars

Pirineus Parc Aventura és el primer bosc vertical del Pallars. Es troba en un paratge natural inigualable, al cor de les Valls d’Àneu, a la vora de l’embassament de la Torrassa. Rodejat d’aigua i natura, és un espai de diversió per a grans i petits que ofereix més de 90 activitats repartides en cinc circuits de diferents nivells. Hi trobaràs més de 500 metres de tirolines, salts al buit, lianes, passarel∙les, ponts, túnels, skate, slackline, salts de Tarzan, estreps, gronxadors...
 

El Pirineus Parc Aventura és el primer bosc vertical del Pallars. Foto: Pirineus Parc Aventura


Ideal per passar un dia d’activitats i diversió en família, amb amics, companys de feina, grups d’escoles, casals, colònies... A més, per aquest estiu, Pirineus Parc Aventura ja prepara el primer Campus Sup Pallars, previst per la primera i segona setmana de juliol. L’activitat està organitzada conjuntament amb Pilates Sup&Lake-Pyrenees Mountain Wellness i permetrà els escolars del Pallars explorar el món del stand up paddle.

Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 85 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu. 

Col·laborar amb el diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

Proper sorteig: juny

El proper sorteig tindrà lloc el mes de juny, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i aquells que es donin d'alta abans del proper dia 20. Molta sort!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació