Dilluns, 15 de juliol de 2024
educació viària

​Els infants del Pallars Jussà prenen consciència sobre seguretat viària

Prop de 500 alumnes de primària de Tremp realitzen pràctiques d’educació viària en un circuit del Servei Català de Trànsit, amb la col·laboració del consell comarcal

Redacció 28 de maig de 2021 a les 12:40
Alumnes de l’Escola Valldeflors realitzant pràctiques al pati | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Servei Català de Trànsit col·laboren en el desenvolupament d’activitats pràctiques d’educació viària a través de l’organització dels parcs infantils de trànsit a les escoles de primària de la comarca. Així, aquests dies els alumnes de l’Escola Valldeflors i del Col·legi Maria Immaculada de Tremp han participat en el parc infantil de trànsit amb l’objectiu de promoure entre els joves la seguretat viària i la conscienciació sobre una conducció responsable. 

Aquesta activitat es porta a terme des de 2006 i només es va veure interrompuda el 2020 pel tancament dels centres educatius a causa de la pandèmia. També la pandèmia ha marcat l’organització del parc d’enguany que, enlloc de compartir un únic espai per cada municipi, s'ha muntat a cadascun dels dos patis.  


Han participat en l’esdeveniment un total de 145 alumnes del Col·legi Maria Immaculada i 325 del Valldeflors, que han portat a terme maniobres senzilles amb bicicleta. Simultàniament, han realitzat unes pràctiques de circulació en un espai en el qual conviuen vianants i bicicletes. Aquestes activitats estan dissenyades amb més o menys complexitat adaptades a l’edat dels participants. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació