Dimarts, 23 d'abril de 2024
comerç local

Torna a Tremp ​la campanya turística i de promoció del comerç local «Compra i descobreix Catalunya»

Organitzada per 32 ajuntaments catalans, la iniciativa premia el consum al comerç local amb experiències arreu del país

Redacció 27 de maig de 2021 a les 11:07
La regidora de Tremp Anna Ritz, a l’esquerra, ha participat en la presentació | Diputació de Lleida
Tremp tornarà a participar a la campanya Compra i descobreix Catalunya, una iniciativa organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes que enguany arriba a la seva 11a edició i que consisteix en premiar el consum al comerç local amb experiències arreu del país. Enguany, aquesta campanya de suport al petit comerç deixa d’anomenar-se Compra i guanya per descriure’n millor el benefici i l’objecte. Cada municipi disposa de 2.784 euros per premiar els compradors i els comerços adherits a la xarxa. El pressupost total de la campanya és de 89.000 euros.

La iniciativa s’ha presentat aquest dimecres a la Diputació de Lleida amb presència dels nou municipis de la demarcació que hi participen. La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tremp, Anna Ritz, va participar a l’acte, en què també hi ha estat present el president de la corporació lleidatana, Joan Talarn.

En total hi participen 32 municipis de Catalunya, 14 dels quals de Barcelona, 9 de Lleida, 8 de Tarragona i 1 de Girona. Un any més, la campanya compta amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona i de les associacions de comerciants de cadascuna de les poblacions organitzadores.

Gràcies a la millora en els indicadors de la Covid-19 que permeten la mobilitat i la reobertura de comerços, la campanya recupera les seves dates habituals a les portes de l’estiu. Cal recordar que l’any passat tots els agents van acordar endarrerir la iniciativa al mes d’octubre a causa de les restriccions motivades per la pandèmia. Els premis per conèixer els més de 30 municipis organitzadors que van quedar ajornats es podran gaudir durant el 2021.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació