Dijous, 25 d'abril de 2024
televisió

El programa «Volando voy» de Jesús Calleja aterra a Salàs de Pallars

Entre l’1 i el 5 de juny, les càmeres de Cuatro enregistraran a la comarca un capítol que s’emetrà la temporada que ve

Redacció 26 de maig de 2021 a les 09:29
Jesús Calleja, en una imatge promocional del programa | Cuatro
El programa Volando voy de Cuatro, presentat pel carismàtic Jesús Calleja, aterrarà la setmana que ve al Pallars. Ho farà, concretament, a Salàs de Pallars, on entre l’1 i el 5 de juny les càmeres del programa rodaran pels carrers de la població i per la comarca un nou capítol que, això sí, no s’emetrà fins la propera temporada.

Segons ha informat l’Ajuntament de Salàs de Pallars, el rodatge del programa culminarà amb un acte popular, el dissabte 5 de juny, a la plaça del Mercat. Per aquest motiu, demana la col·laboració i participació dels veïns i veïnes del poble en els actes que es duguin a terme al llarg dels cinc dies de gravació. El consistori també demana disculpes pels contratemps que es puguin derivar del rodatge.

Volando voy és un programa d’aventures que recorre la geografia espanyola a ​​la recerca de noves destinacions ajudant, a través de diferents missions tecnològiques, als habitants de cada zona. Tal com ell mateix explica a les xarxes socials, Jesús Calleja i el seu equip es troben actualment en ple rodatge del que serà la vuitena temporada del programa.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació