Dissabte, 20 d'abril de 2024
música

16 joves participen a la segona «batalla de gallos» de la Pobla de Segur

El poblatà Ton Tirbió (Tony) va guanyar la batalla, en una final molt disputada contra Pol Rubio (Pank)

Redacció 25 de maig de 2021 a les 12:36
Més d’un centenar de persones van gaudir de l’espectacle | Ajuntament de la Pobla de Segur
El pati de l’escola Els Raiers de la Pobla de Segur va acollir el passat divendres una nova batalla de gallos, on fins a 16 joves de la comarca van posar a prova la seva capacitat d’improvisació mentre rapejaven. El poblatà Ton Tirbió (Tony) va guanyar la batalla, en una final molt disputada contra Pol Rubio (Pank). En la tercera posició va quedar Pol Coma (Pollete).

El jurat estava format per les raperes Elane i Jane, que prèviament havien interpretat un parell dels seus temes, i el musicòleg Bernat Miranda. Unes 150 persones van assistir a l’acte, que estava conduït per Marta Roca, membre del programa Ràdio Balcon de Ràdio Tremp. La batalla de gallos de la Pobla es va plantejar com la segona ronda de l’edició celebrada el mes de febrer a Tremp.

Aquesta és la segona batalla que es disputa a la Pobla, després que l’estiu passat s’estrenés aquest nou format. En aquest sentit, la regidora de Joventut, Sílvia Servent, ha volgut recordar que l’edició de l’any passat es va celebrar a proposta d’un grup de joves. Servent ha destacat la importància “d’organitzar activitats adreçades als i les joves de la Pobla, perquè sovint queden al marge dels actes que es programen”.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació