Divendres, 19 d'abril de 2024
geoparc

​El Geoparc Orígens celebra la 5a Setmana dels Geoparcs Europeus

Aquesta activitat se celebra cada any entre finals de maig i principis de juny a tots els Geoparcs d’Europa

Redacció 24 de maig de 2021 a les 10:13
Els estanys de Basturs protagonitzaran una de les xerrades | Oriol Clavera
Aquest dilluns comença la 5a edició de la Setmana dels Geoparcs Europeus. Durant dos setmanes es realitzaran diferents activitats gratuïtes per donar a conèixer el Geoparc Orígens i el seu patrimoni. Les propostes, que inclouen una desena d’activitats virtuals i presencials, estan relacionades amb les coves i el carst, que és la temàtica escollida per a l’edició d'enguay.

Al programa s’hi poden trobar webinars, una sortida de camp, exposicions virtuals i presencials, un taller sobre ratpenats i, com ja és habitual, l’Hora del conte amb la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp. 

A més, aquest any s’inclou una novetat que és la participació dels alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut de Tremp en un intercanvi virtual amb altres Geoparcs mundials de la Unesco. En total sis grups d’escolars explicaran el Geoparc Orígens a altres grups d’edats similars dels Geoparcs d’Adamello Brenta, a Itàlia; de Hateg, a Rumania; i de l’illa de Lesvos, a Grècia. Aquest és un projecte que s’ha iniciat aquest any com a prova pilot i que compta amb la implicació dels professors de llengües estrangeres del centre.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació