Dissabte, 20 d'abril de 2024

El CF Tremp tomba el líder Artesa de Lleida per la mínima (1-0)

En bàsquet, el Tremp cau derrotat contra el Bellpuig (65-63) i en futbol sala, el Guaja Aventuras supera el Solsona (2-4)

Tomàs Garcia Espot 24 de maig de 2021 a les 08:12
Una gran rematada de cap Jordi Torra va donar la victòria al Tremp | Tomàs G. Espot
Bona jornada per a l'equip de futbol de la capital del Jussà. El CF Tremp continua amb la seva bona ratxa després de guanyar l'Artesa de Lleida per la mínima. Un partit molt disputat contra el fins llavors lider de la categoria que es va resoldre amb una bona rematada de cap de Jordi Torra abans del descans. A la segona meitat els visitants van tenir diverses ocasions, però van topar-se amb les bones aturades d'un efectiu Roger Farré.

Per altra banda, partit no va estar exempt de tensions entre els dos equips i l'àrbitre, fet que va provocar que dos jugadors del Tremp, Deniz i Aleix Farré, fossin expulsats amb vermella directa. Amb aquest segona victòria consecutiva els trempolins són setens a la classificació amb 16 punts.

El CB Tremp cau per la mínima a Bellpuig

En bàsquet, el Fa uns anys... CB Tremp va caure per una cistella de diferència contra el Bellpuig (65 a 63). Tot i la derrota, els trempolins van jugar un partit molt igualat, i a falta d'un quart guanyaven per tres punts. Als últims 10 minuts, però, els locals van aconseguir capgirar el marcador gràcies a l'encert en els tirs lliures. Del Tremp va destacar de nou la brillant actuació de Conti, amb 30 punts.

El Guaja Aventuras continua sumant

I pel que fa al futbol sala, el Guaja Aventuras CFS Tremp va sumar una nova victòria, la cinquena de la temporada. Els trempolins van imposar-se per 2 gols a 4 al Solsona, en un partit on només tenien un canvi a la banqueta. Tot i el gol inicial dels locals, una diana d'Albert Mirabet i el hattrick de Gustavo van donar la victòria a un Tremp que és segon i a cinc punts de líder.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Categoria, grup 11-A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Divisió, grup 9