Dijous, 18 d'abril de 2024
Dis la teva!

Sant Beado 2021, aquest any no tindrem l’aplec

Article de Palmira Gabernet Picolo sobre la suspensió de l’aplec de Sant Beado de Cerbi a causa de la pandèmia

Redacció 19 de maig de 2021 a les 12:03
Senyor director,

L’aplec de Sant Beado de Cerbi se celebra per la petita Pasqua, per això és variable cada any. Aquest any l’aplec és el dissabte dia 22 de maig, degut a la Covid-19. Ja que la majoria de la població estem sense vacunació, aquest any 2021 no farem cap cerimònia.

Durant l’estiu intentarem fer voluntariat arreglant el camí. El llosat el vàrem repassar el 2020 gràcies a la col·laboració gratuïta d'una família i que no volen ser anomenats. Moltíssimes gràcies.

La porta està oberta als visitants, sols ajustada perquè no entrin els animalons, els isards, corsos o cabirols, i les vaques que pasturen. Tots son feliços a l’estiu.

Teniu fulls del goigs i una escampa per escampar. Dels visitants depèn que estigui net, espero sigueu cuidadosos amb el medi ambient, i també amb la salut.

Bona festa de Sant Beado per tothom! Altitud de l’ermita 1675 metres.

Us pregaria que prenguéssiu tota classe de mesures de seguretat com: no fer foc, no tirar deixalles i que valoréssiu els esforços que s’estan fent perquè aquest lloc sigui un indret diferent, on la pau i la tranqui·litat no siguin pertorbades per tot allò que ningú li agradaria veure.

Palmira Gabernet Picolo

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació