Dijous, 18 d'abril de 2024
comerç local

​El comerç del Pallars Jussà, prescriptor del territori

El projecte de dinamització comercial 'Fem Pallars' ha organitzat la primera sortida al municipi de Salàs de Pallars

Redacció 19 de maig de 2021 a les 10:36
Imatge dels comerciants que han participat a la primera sortida | Ajuntament de Tremp
Diversos comerciants del Pallars Jussà han participat recentment a la primera sortida Comerç ambaixador del Pallars, organitzada pel projecte de dinamització comercial Fem Pallars en el marc del programa Treball a les 7 comarques que desenvolupa l’Ajuntament de Tremp


La primera trobada s’ha dut a terme a Salàs de Pallars, on s’han visitat dos actius turístics especialment relacionats amb el seu sector: les Botigues Museu i Centre d’Interpretació de l’Antic Comerç i la Torre de Barta, un espai d’art i història que ocupa tres plantes d’una de les antigues torres de defensa de la vila.

Aquesta és la primera de diverses propostes adreçades als comerciants de la comarca i té la voluntat de millorar els coneixements dels actius patrimonials i dels serveis turístics de la comarca als comerciants com a sector prescriptor. Al mateix temps, es busca crear xarxa entre els professionals del comerç del Pallars Jussà. Així mateix, aquestes propostes d’oci volen afavorir noves vies de col·laboració entre sector comercial i sector turístic.

Igual que les properes visites, aquesta sortida ha tingut lloc en horari de migdia per tal de facilitar l’accés del màxim nombre de comerciants. La propera visita està prevista al conjunt modernista de Casa Mauri, a la Pobla de Segur.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació