Dimarts, 23 d'abril de 2024
turisme

La revista especialitzada «Luxury Traveling» visita el Pallars Sobirà

Un periodista d’aquest mitjà especialitzat en viatges i estil de vida prepara un reportatge sobre l’oferta turística del Pirineu de Lleida

Redacció 13 de maig de 2021 a les 11:48
El periodista, durant la seva visita a la Vall de Boí | Patronat de Turisme
Un periodista de la revista de viatges i estil de vida Luxury Traveling, destinada a un públic exigent que busca experiències autèntiques i singulars, ha realitzat un viatge de quatre dies per les comarques del Pallars Sobirà, l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell i el Solsonès. L’objectiu és posar en valor la diversitat de l’oferta turística del Pirineu de Lleida i traslladar-la a un públic de proximitat a través de continguts informatius que es publicaran en diferents formats i plataformes periodístiques amb vista a la propera temporada d’estiu.

Durant la seva estada, el periodista ha gaudit de diferents activitats de turisme actiu com ara la BTT elèctrica per l’Alta Ribagorça, el ràfting al Pallars Sobirà, el senderisme pel Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Natural del Cadí Moixerò. També ha visitat el romànic de la Vall de Boí, el santuari del Miracle al Solsonès, ha conegut el nucli antic de la Seu d’Urgell i el seu patrimoni arquitectònic i ha degustat els productes i la gastronomia de la zona, entre d’altres activitats.

La revista Luxury Traveling publicarà en el seu proper número el reportatge sobre el Pirineu de Lleida. La publicació es distribueix a les sales vip d'AENA, en els trens de llarga distància i AVE de Renfe i entre els socis d'Elit Excellence (Federació Espanyola del Luxe). En format digital, també es distribuirà a la plataforma Pressreader. Experts fotògrafs i redactors, amb més de 20 anys exercint el periodisme de viatges, posen a l’abast del lector consells, tendències i les últimes novetats per gaudir a fons de les bondats que ofereixen els destins que la revista aborda cada trimestre.

El viatge de premsa o press trip ha estat organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i compta amb la col·laboració de les oficines de turisme dels consells comarcals de l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, l’Alt Urgell i el Solsonès.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació