Divendres, 19 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEJOS MAIG: Circuit al bosc vertical de Pirineus Parc Aventura i una hora de caiac a la Torrassa!

Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de maig | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció 11 de maig de 2021 a les 17:59
Gaudeix amb Pallars Digital de tot el que t’ofereix el Pirineus Parc Aventura | Pirineus Parc Aventura/PD
Aquest mes de maig, amb l’arribada del bon temps, us oferim una proposta idònia per gaudir-la amb tota la família, doncs donem la possibilitat a tots els subscriptors de Pallars Digital d'aconseguir dos premis, gentilesa de Pirineus Parc Aventura. El primer, un circuit de tirolines i bosc vertical per a una persona. El segon premi consisteix en una hora de lloguer d'un caiac individual per navegar pel pantà de la Torrassa. 

Aquest mes, doncs, hi haurà dos guanyadors/es que, a més, tindran accés a la platja natural i al circuit botànic. Com sempre, els dos premis se sortejaran entre totes les persones que ja col·laboren amb el diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 20 de maig. Serà a finals d'aquest mes quan realitzarem tots dos sortejos. Molta sort!

El primer bosc vertical del Pallars

Pirineus Parc Aventura és el primer bosc vertical del Pallars. Es troba en un paratge natural inigualable, al cor de les Valls d’Àneu, a la vora de l’embassament de la Torrassa. Rodejat d’aigua i natura, és un espai de diversió per a grans i petits que ofereix més de 90 activitats repartides en cinc circuits de diferents nivells. Hi trobaràs més de 500 metres de tirolines, salts al buit, lianes, passarel∙les, ponts, túnels, skate, slackline, salts de Tarzan, estreps, gronxadors...
 

El Pirineus Parc Aventura és el primer bosc vertical del Pallars. Foto: Pirineus Parc Aventura


Ideal per passar un dia d’activitats i diversió en família, amb amics, companys de feina, grups d’escoles, casals, colònies... A més, per aquest estiu, Pirineus Parc Aventura ja prepara el primer Campus Sup Pallars, previst per la primera i segona setmana de juliol. L’activitat està organitzada conjuntament amb Pilates Sup&Lake-Pyrenees Mountain Wellness i permetrà els escolars del Pallars explorar el món del stand up paddle.

Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions.

Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació