Dimarts, 23 d'abril de 2024
mercat

El mercat de Tremp es queda a la plaça Catalunya

Mig miler de persones han expressat la seva opinió a través d’una consulta ciutadana

Redacció 6 de maig de 2021 a les 07:31
Una veïna de Tremp participant a la consulta a la rambla Doctor Pearson | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp ha realitzat durant tres dilluns del mes d’abril una consulta ciutadana vinculant per conèixer l’opinió sobre l’emplaçament del mercat setmanal de la ciutat. L’entitat Reintegra s’ha encarregat de realitzar enquestes a peu de mercat a totes les persones de Tremp i nuclis del municipi que volguessin expressar la seva opinió.

En total han votat 499 persones, 462 trempolins i trempolines i 37 paradistes. El 100% de les parades han escollit la plaça de Catalunya com a millor emplaçament per a fer el mercat. En el cas dels ciutadans d’a peu, el resultat també ha estat aclaparador, ja que 375 persones han escollit la plaça Catalunya. Una xifra que representa el 86,2% dels participants.

Per altra banda, 42 persones (9,6%) han escollit la zona esportiva del Juncar, lloc on es va traslladar el mercat durant uns mesos per garantir un espai adaptat a les mesures Covid-19. Un resultat més residual és el que han obtingut la zona de l’estació de tren (10 persones i el 2,3%) i el passeig Pompeu Fabra (8 persones i l’1,9%).

D’entre els 499 vots s’han comptabilitzat 27 vots nuls de persones no residents o empadronades al municipi, o bé de ciutadans de Tremp que no facilitaven totes les dades als enquestadors.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació