Divendres, 19 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

Disminueix el nombre de persones confinades als centres educatius pallaresos

A tot el Pallars hi ha quatre grups escolars i 95 alumnes i professors que es troben actualment en aïllament domiciliari

Redacció 4 de maig de 2021 a les 12:16
Alumnes en una escola, en imatge d'arxiu | CDC
La situació a les aules ha millorat considerablement al Pallars, que compta actualment amb quatre grups escolars confinats i un total de 95 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. La situació ha disminuït respecte la setmana passada, quan hi havia set classes confinades i 139 persones en aïllament.

L’Institut de Tremp és el centre més afectat, amb dos aules i 54 persones confinades. El segueixen l’Escola de Llavorsí amb 20 persones aïllades, l’Escola de Rialp amb 9, l’Escola Valldeflors de Tremp amb 5, l’Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort amb 4, l’Escola la Closa d’Esterri d’Àneu amb 2 i l’Institut de la Pobla de Segur amb 1. Val a dir que els casos de l’institut poblatà i de les escoles de Tremp, Sort i Esterri d'Àneu no afecten cap grup classe, segons les mateixes dades.

En el conjunt de Catalunya, segons Educació, son 992 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 24.562 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des del setembre s'han detectat ja 76.297 positius als centres educatius catalans.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació