Dimecres, 8 de maig de 2024
coronavirus

Llavorsí demana reforçar les mesures contra la Covid-19 per un brot al municipi

Es realitzarà un cribratge als alumnes i professors de l’Escola de Llavorsí, que compta amb 10 persones en aïllament domiciliari

Jordi Ubach Llorens 30 d'abril de 2021 a les 09:58
Imatge d’arxiu de l’Escola de Llavorsí | ZER Alt Pallars Sobirà
L’Ajuntament de Llavorsí ha fet una crida al veïnat a “extremar les mesures de precaució” davant un brot “molt important” de Covid-19 detectat al municipi. Per aquest motiu, i per poder tornar a la normalitat, demana a totes les persones que siguin contacte directe d’un positiu que respectin les mesures de confinament domiciliari per tal de tallar la cadena de contagis.

L’alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, ha explicat a Pallars Digital que actualment hi ha comptabilitzats vuit positius per coronavirus al municipi. D’aquests, quatre són d’una mateixa família, dos més pertanyen a un altre nucli familiar i els últims dos ja s’havien detectat fa uns dies. Vidal s’ha mostrat optimista i assegura que, per ara, amb aquests vuit casos sembla que el brot “ja estaria controlat”.

No obstant, Vidal ha informat que el proper dilluns es realitzarà un cribratge a tots els alumnes i personal docent de l’Escola de Llavorsí. Actualment, segons les dades del Departament d’Educació, el centre té 10 persones en aïllament domiciliari. Tal com ha informat l’alcalde, es tracta dels alumnes de P3, P4 i P5.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació