Dijous, 18 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG ABRIL: Ja coneixem la guanyadora del descens d'un barranc per a dos persones amb Barrankisme.com!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció 27 d'abril de 2021 a les 12:11
Gaudeix del descens de barrancs amb Pallars Digital i Barrankisme | Barranksime.com / PD
Ja coneixem el nom de la guanyadora del sorteig del mes d'abril. El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i consisteix en un descens de barrancs per a dos persones, gentilesa de Barrankisme.com, valorat en 110 euros. L'afortunada, escollida mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimarts al migdia, ha estat Anna B. (Tremp). Enhorabona!

Una empresa líder en barrancs

Barrankisme.com és una companyia de guies especialitzada en descens de barrancs amb seu a Rialp. Amb el seu constant treball en el món del barranquisme, s'ha convertit en una empresa referent en les empreses de turisme actiu de Catalunya. 
 

Barrankisme s’ha especialitzat en el descens de barrancs al Pallars. Foto: Barrankisme


Barrankisme.com compleix amb tots els protocols Covid i dona la màxima seguretat a tots els clients treballant amb grups reduïts. A més, disposa de neoprens de noia i és la única empresa que proporciona als usuaris botes específiques de barrancs. Gaudir d’aquesta experiència amb Barrankisme.com és una aposta segura!

Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 85 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu. 

Col·laborar amb el diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

Proper sorteig: maig

El proper sorteig tindrà lloc el mes de maig, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i aquells que es donin d'alta abans del proper dia 20. Molta sort!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació