Dissabte, 20 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

Es manté el nombre de persones confinades als centres educatius pallaresos

A tot el Pallars hi ha set grups escolars i 139 alumnes i professors que es troben actualment en aïllament domiciliari

Redacció 27 d'abril de 2021 a les 10:15
Un infant sortint de l'escola | Paula Jaume
La situació a les aules es manté estable al Pallars, que compta actualment amb set grups escolars confinats i un total de 139 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. La situació ha disminuït mínimament respecte la setmana passada, quan hi havia set classes confinades i 141 persones en aïllament.

L’Institut de Tremp és el centre més afectat, amb tres aules i 66 persones confinades. El segueixen l’Escola Els Raiers de la Pobla de Segur amb 34 persones aïllades, l’Institut Hug Roger III de Sort amb 17, l’Escola Montsent de Pallars de Rialp amb 9, l’Institut de la Pobla de Segur amb 8, l’Escola Àngel Serafí Casanovas amb 3 i l’Escola Valldeflors de Tremp amb 2. Val a dir que els casos de l’institut poblatà i de les escoles de Tremp i Sort no afecten cap grup classe, segons les mateixes dades.

En el conjunt de Catalunya, segons Educació, son 1.194 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 29.168 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des del setembre s'han detectat ja 73.045 positius als centres educatius catalans.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació