Dijous, 25 d'abril de 2024

Jornada dolça de futbol amb victòries del Tremp (3-1) i del Pobla (3-5)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp s'endú un empat a l'últim minut contra el Vedruna (3-3)

Tomàs Garcia Espot 26 d'abril de 2021 a les 11:17
Un gol de penal de Miki Sirvant al minut 75 va sentenciar la victòria del Tremp | Tomàs G. Espot
Jornada daurada per als equips de futbol del Pallars. Diumenge el CF Tremp va guanyar a l'Albagés al Pedrasanta per 3 a 1. Els trempolins van fer els deures i es van avançar amb gols de Jonatan i d'Ibai, tot i que els visitants van reduir distàncies abans del descans. A la represa, el matx es va igualar, però el Tremp va voler assegurar la victòria, i Miki Sirvant va sentenciar el partit amb un gol de penal al minut 75. Bona i intensa jornada pels trempolins, que dimarts ja havien guanyat a Aitona (1-2) jugant a les vuit de la nit.

També a Aitona, però el diumenge, el Pobla es va endur la victòria per 3 a 5 després d'un partit boig. Malgrat el gol de Miki Molleví, els locals no ho van posar gens fàcil, i el matx es va convertir en un intercanvi de dianes constant. Després que Xavi Gonzàlez i Ali avancessin al Pobla en dues ocasions, seguides per les rèpliques locals, els gols Miki al 87 i Sergi Durany al minut 90 van dencantar el partit a favor dels poblatans.

Amb aquests resultats, el Tremp puja fins la vuitena posició amb nou punts i dos partits més que el Pobla, que ara és cinquè amb 10 punts.

Empat agònic del Guaja Aventuras

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va aconseguir un empat agònic a casa contra el Vedruna Balaguer. Després de refer-se del gol inicial visitant, col·locant-se 2 a 1 al marcador, els trempolins es van deixar empatar abans del descans. A 10 minuts del final, el gol dels de Balaguer va posar la por al cos als locals, però una diana in extremis d'Erik Tena va permetre al Guaja aconseguir l'empat final. Els trempolins continuen cinquens a la classificació i imbatuts amb set punts.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol Sala: Segona Catalana, grup 9