Dissabte, 20 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

Augmenta a 141 el nombre de persones confinades als centres educatius pallaresos

A tot el Pallars hi ha set grups escolars que es troben actualment en aïllament domiciliari

Redacció 19 d'abril de 2021 a les 11:38
Un infant sortint de l'escola | Paula Jaume
La situació a les aules es complica al Pallars, que compta actualment amb set grups escolars confinats i un total de 141 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. La situació ha augmentat considerablement respecte la setmana passada, quan hi havia tres classes confinades i 66 persones en aïllament.

L’Institut Hug Roger III de Sort és el centre més afectat, amb dos aules i 34 persones confinades. El segueixen l’Escola Valldeflors de Tremp, amb 32 persones aïllades, l’Escola Els Raiers de la Pobla de Segur i l’Institut de Tremp amb 27, l’Escola AESO d’Isona amb 21, l’Escola d’Alins amb 12 i l’Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort amb 8.

En el cas d’Alins, com que l’aïllament afecta tots els alumnes, s’ha optat per tancar temporalment l’escola, segons les dades d’Educació. Els 8 casos de l’escola de Sort, per altra banda, no afecten cap grup classe, segons les mateixes dades.

En el conjunt de Catalunya, segons Educació, son 1.302 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 32.684 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des del setembre s'han detectat ja 68.423 positius als centres educatius catalans.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació