Divendres, 19 d'abril de 2024
talarn music experience

Torna el Talarn Music Experience, que enguany se celebrarà entre el 9 i l’11 de juliol

El festival es reinventa i portarà a Lo Quiosc les actuacions d’Els Pets, Maika Makovski i Clara Peya en un nou format adaptat a la Covid-19

Jordi Ubach Llorens 16 d'abril de 2021 a les 11:51
Els Pets són el cap de cartell del Talarn Music Experience 2021 | ACN
Aquest estiu torna el Talarn Music Experience. Després de cancel·lar l’edició de l’any passat a causa de la pandèmia de la Covid-19, el festival musical aterra novament a Lo Quiosc amb un nou format adaptat a la situació pandèmica actual que comptarà amb les actuacions de Maika Makovski, Els Pets i Clara Peya entre els dies 9 i 11 de juliol.
 
Maika Makovski serà l’encarregada d’obrir la cinquena edició del festival el dia 9 presentant els temes del seu nou disc MKMK. L’endemà, el dia 10, serà el torn d’Els Pets, que oferiran un concert on repassaran els èxits de la seva carrera artística, que l’any passat va complir 35 anys. Aquestes dos actuacions estaven previstes en l’edició de l’any passat i s’han pogut reprogramar. La novetat d’enguany serà l’actuació de Clara Peya, que tancarà el festival el dia 11 presentant les cançons del seu darrer treball Perifèria.

El festival es reinventa

Per fer possible el Talarn Music Experience 2021, l'organització ha reformulat la seva proposta per adaptar el festival als protocols contra la Covid. La principal novetat d’aquesta edició és que els concerts es realitzaran en un nou espai, situat al pàrquing inferior de Lo Quiosc, que comptarà amb cadires i una capacitat per a 400 persones i on es podrà mantenir la distància òptima entre els assistents. El públic, doncs, haurà d’aparcar el vehicle en una nova zona habilitada i seguir les indicacions del personal, que els ajudaran en tot moment a arribar a la zona dels concerts.
 

El festival se celebrarà en un espai més ampli per garantir les mesures. Foto: TME


Alhora, s’incorpora el Village, un nou espai amb una acurada oferta gastronòmica que reivindica la producció local i km 0 i que permetrà mantenir una bona circulació dins el recinte. D’aquesta manera, el Talarn Music Experience convertirà novament Lo Quiosc en l’epicentre cultural del Pallars, on música, gastronomia i territori es fusionaran per oferir el bo i millor de l’escena musical actual.

Les entrades per als concerts ja estan a la venda i es poden adquirir a la pàgina web del festival. L’entrada per Maika Makovski i Clara Peya té un cost de 22 euros i la d’Els Pets de 24 euros. El festival ofereix un abonament de 60 euros que inclou els tres concerts i un altre pels dies 9 i 10 de juliol a un cost de 40 euros. L’obertura de portes i l’inici dels concerts serà a les 20h i a les 21:30h respectivament, a excepció del dia 11, que es farà una hora abans.

Pallars Digital, mitjà oficial del festival

Al llarg dels darrers quatre anys, el Talarn Music Experience ha programat més de 50 concerts on hi han passat unes 4.250 persones. Unes xifres que consoliden el festival com una de les propostes culturals més atractives del territori i que compta, a més, amb el suport del diari Pallars Digital, que en serà un any més el mitjà oficial. Els organitzadors del Talarn Music Experience manifesten el seu compromís per seguir apostant per la música en directe i de qualitat al Pallars i descentralitzant alhora l’oferta de festivals i concerts del territori català.

 Comprar entrades i abonaments pel Talarn Music Experience 2021

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació