Dissabte, 20 d'abril de 2024
futbol

Rialp acollirà aquest estiu el «Pep Summer Camp», el campus de futbol de Pep Guardiola

L’entrenador del Manchester City ho ha anunciat a través d’un vídeo a les xarxes, on assegura que assistirà a la primera edició del campus

Jordi Ubach Llorens 16 d'abril de 2021 a les 10:42
Pep Guardiola dirigint el seu actual equip, el Manchester City | Manchester City
"Estic encantat de la vida d’organitzar el primer Pep Summer Camp aquest estiu, al juliol, a Rialp”. Així ha anunciat l’entrenador català de futbol, Pep Guardiola, la primera edició del seu campus de futbol, que es farà a Rialp i que neix amb l’objectiu i la il·lusió de l’exjugador i exentrenador del FC Barcelona “de transmetre els seus coneixements, la seva passió i els seus valors als més petits”, tal com s’anuncia a la seva pàgina web, “amb la pilota com a gran protagonista”.

Tal com s’explica des del campus, el Pep Summer Camp està dirigit a nens i nenes d'entre 6 i 17 anys, que rebran una formació integral, no ja només tècnica sinó també humana, fomentant una convivència sana entre tots. Hi haurà dos torns: el primer, del 27 de juny al 3 de juliol, i el segon, del 4 al 10 de juliol, tot i que els nens i nenes que ho desitgin podran participar en els dos.

Des del campus es defineix Rialp com “un lloc pirenaic incomparable, amb un clima perfecte per realitzar concentracions d’equips de futbol i unes instal·lacions de primer nivell, entre les que destaquen els camps de gespa natural”. L’organització ha destacat que se seguiran també totes les mesures sanitàries per fer front a la pandèmia de la Covid-19
 
Un “reconeixement” a la vessant esportiva de Rialp

El tinent d’alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Rialp, Jordi Altieri, s’ha mostrat molt satisfet per la notícia i ha assegurat que es tracta d’un “reconeixement” a la feina que des de fa anys s’està duent a terme al municipi en la vessant esportiva. “És una gran notícia, no només per Rialp, sinó pel Pirineu i per tota la demarcació de Lleida”, ha assegurat en declaracions a Pallars Digital.

Per la seva banda, l’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha destacat que des del consistori es treballa des de fa anys en potenciar l’esport. En la línia del regidor d’Esports, Sabarich ha dit que la celebració del campus a Rialp és un “reconeixement” a la feina ben feta. L’alcalde ha assegurat que és una notícia “més que excel·lent que Guardiola i tot el que suposa i representa vulgui compartir a casa nostra els seus coneixements i els seus valors”.
 
Tot i que els primers contactes entre l’ajuntament i l’equip de Pep Guardiola es van iniciar fa uns vuit mesos, no ha estat fins aquest dijous que tant Sabarich com Altieri s’han assabentat “per sorpresa” de la notícia a través del vídeo que el propi Guardiola ha publicat a les xarxes socials. L’èxit està garantit: Altieri ha assegurat que està rebent una allau de trucades de famílies interessades en apuntar els seus fills al campus.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació