Dijous, 25 d'abril de 2024
coronavirus

Detectat un positiu de Covid-19 a la residència de Sort

Tot apunta que es tracti d'un positiu residual, ja que aquesta persona ja va patir la Covid-19 al gener

Jordi Ubach Llorens 14 d'abril de 2021 a les 09:20
Detall de l’entrada de la residència Àngel Serafí Casanovas de Sort | ACN
El Departament de Salut ha informat del positiu per coronavirus d’un usuari de la residència Àngel Serafí Casanovas de Sort. Des de la conselleria apunten la possibilitat que es tracti d'un positiu residual, ja que segons informen, aquesta persona ja va patir la Covid-19 al gener. Per aquest motiu, el centre es manté taronja de forma preventiva.

Cal recordar que l’Ajuntament de Sort ha acordat aquest dimarts una nova pròrroga de les restriccions per Covid-19 davant l’elevada incidència de la malaltia al municipi. En els últims set dies amb dades -del 3 al 9 d’abril- s’han detectat 15 nous contagis de coronavirus al municipi, i la velocitat de propagació, que mesura l’índex Rt, és d’1,41. Unes xifres que han provocat que el risc de rebrot sigui actualment molt alt, de 1.483 punts.


A més, a l’Institut Hug Roger III hi ha 31 alumnes confinats i el Pallars Sobirà és la comarca amb el risc de rebrot més alt de Catalunya i també on més creixen els contagis setmanals. Per tot plegat, el consistori torna a cridar a la responsabilitat ciutadana i demana a tothom l'estricte compliment de les quarantenes, tal i com determina Salut.


Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació