Dijous, 25 d'abril de 2024
turisme

La nova guia «Viu el Jussà» recull una setantena d’activitats per fer a la comarca

Enguany, com a novetat, inclou un mapa dels senders de la comarca amb 63 itineraris de senderisme per a tots els nivells

Redacció 13 d'abril de 2021 a les 09:34
La guia s’ha editat en paper i també està disponible online | Viu el Jussà
Ja està disponible el catàleg Vine al Pallars, viu el Jussà, una guia anual amb totes les propostes que es poden realitzar a la comarca aquest 2021. Editada per l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic del Pallars Jussà (Àpat) i l'Associació de Residències de Cases de Pagès del Pallars Jussà, la guia està estructurada en cinc apartats: activitats, restaurants, productors locals, allotjaments i empreses de lleure. Enguany, com a novetat, inclou també un mapa dels senders de la comarca amb 63 itineraris de senderisme per a tots els nivells.

La guia està disponible en paper i també online a la web de Vine al Pallars, viu el Jussà. Segons ha explicat el president de l’Àpat, Josep Palau, l’objectiu de la guia és recollir totes les activitats i les propostes que ofereixen les empreses associades a l’entitat. Palau ha explicat que s’han editat 6.000 còpies en català i castellà i que s’han distribuït als establiments associats i a les oficines de turisme de Tremp, a l’Epicentre, i de la Pobla de Segur, a l’Estació d’esports i natura del Pirineu.

La setantena d'activitats proposades són molt variades i per a tots els públics. S’hi recullen visites a cellers, tasts de cervesa artesana i licors, barranquisme, caiac, esquí de muntanya, BTT, rutes a cavall, ioga, pilates sup&lake, rutes en 4x4 per Boumort, observació de voltors, brama del cérvol, visites geològiques, de petjades de dinosaure i de l’espectacular cel fosc, entre moltes altres.

 Consulta la guia Vine al Pallars, viu el Jussà 2021

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació