Divendres, 19 d'abril de 2024
mercat

Tremp inicia un procés participatiu per decidir la ubicació del mercat setmanal

L'objectiu d'aquesta consulta és conèixer i valorar els diferents punts de vista dels habitants del municipi

Redacció 9 d'abril de 2021 a les 11:03
El mercat setmanal està ubicat actualment a la plaça Catalunya | Ajuntament de Tremp
Amb la voluntat de donar cabuda a totes les parades habituals i garantir les distàncies de seguretat que es requereixen per la pandèmia, el passat mes d’octubre l'Ajuntament de Tremp va traslladar el mercat setmanal del seu emplaçament habitual, a la plaça Catalunya, a la zona esportiva del Juncar.

Durant aquests mesos, el consistori ha rebut diferents punts de vista sobre la nova ubicació. El 15 de març el mercat va tornar a emplaçar-se a la plaça Catalunya i als carrers Lleida i Barcelona. Aprofitant aquest canvis, des de l’ajuntament s'ha cregut oportú sotmetre a valoració dels habitants del municipi de Tremp la ubicació final del mercat.

Per fer-ho, s'ha iniciat una consulta ciutadana amb enquestes a peu de carrer els propers dies 12, 19 i 26 d'abril de 10h a 13h i el 19 d’abril també a la tarda de 17h a 20h. Hi haurà una parada fixa davant l’Espai Cultural la Lira i dos persones que faran enquestes a peu de mercat. Perquè la consulta sigui vinculant es necessiten un mínim de 150 vots vàlids i, un cop acabada la consulta, es valorarà i s’aplicarà el resultat.

L'objectiu d'aquesta consulta és conèixer els diferents punts de vista sobre les possibilitats d’emplaçament del mercat setmanal. L’enquesta valora si emplaçar el mercat a la seva ubicació habitual -la plaça Catalunya- o traslladar-lo a una altra ubicació menys cèntrica. Així, s’ofereixen tres opcions a escollir: la zona esportiva del Juncar, la zona de l’estació o el passeig Pompeu Fabra. Aquestes tres propostes estan validades amb Protecció Civil i els serveis tècnics de l’ajuntament com a espais possibles a nivell de cabuda, logística i seguretat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació