Divendres, 26 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG ABRIL: Descens d’un barranc per a dos persones amb Barrankisme.com!

Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 d'abril | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció 9 d'abril de 2021 a les 13:23
Gaudeix del descens de barrancs amb Pallars Digital i Barrankisme | Barrankisme/PD
Amb l’arribada de la primavera i la recent estrena de la temporada de turisme actiu a les comarques pallareses, aquest mes d’abril totes les persones subscrites a Pallars Digital participaran al sorteig d’un descens de barrancs per a dos persones, gentilesa de Barrankisme.com, valorat en 110 euros.

El descens, que serà adaptat al nivell dels premiats, se sortejarà entre totes les persones que ja col·laboren amb el diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 20 d'abril. Serà a finals del mateix mes quan realitzarem el sorteig del descens del barranc. Molta sort!

Una empresa líder en barrancs

Barrankisme.com és una companyia de guies especialitzada en descens de barrancs amb seu a Rialp. Amb el seu constant treball en el món del barranquisme, s'ha convertit en una empresa referent en les empreses de turisme actiu de Catalunya. 
 

Barrankisme s’ha especialitzat en el descens de barrancs al Pallars. Foto: Barrankisme


Barrankisme.com compleix amb tots els protocols Covid i dona la màxima seguretat a tots els clients treballant amb grups reduïts. A més, disposa de neoprens de noia i és la única empresa que proporciona als usuaris botes específiques de barrancs. Gaudir d’aquesta experiència amb Barrankisme.com és una aposta segura!

Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions.

Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació