Diumenge, 28 d'abril de 2024
ajuntament de la pobla

La Pobla de Segur adquireix una nova furgoneta per la brigada municipal

El nou vehicle permetrà transportar tot el material que el personal de la brigada pugui necessitar en les seves actuacions al municipi

Redacció 31 de març de 2021 a les 08:28
L’alcalde i el cap de la brigada s’han fotografiat davant la furgoneta | Ajuntament de la Pobla de Segur
L’Ajuntament de la Pobla de Segur compta des de la setmana passada amb un vehicle més per cobrir les necessitats de la brigada municipal. Es tracta d’una furgoneta Ford Trànsit Courier i s’ha adquirit a través de la Central de Compres de l’Associació de Municipis de Catalunya (ACM) en modalitat de lloguer. 

D’aquest nou vehicle en destaca l’ampli espai interior que permetrà transportar tot el material que el personal de la brigada pugui necessitar en les seves actuacions i treballs al municipi. L’alcalde de la Pobla de Segur, Marc Baró, ha celebrat aquest acord amb l’ACM, que permet l’adquisició de vehicles de rènting a un preu raonable. Baró ha avançat que “abans que acabi l’any volem aconseguir una altra furgoneta per la brigada d’obres i un nou vehicle policial”. 

La Central de Compres de l’ACM ofereix un extens catàleg per a les entitats locals associades. Gràcies a aquest acord, properament també es podrà renovar la il·luminació del casc antic amb l’adquisició d’elements lumínics de LED. Mitjançant aquest servei, l’Ajuntament de la Pobla de Segur també ha adquirit amb anterioritat 10 bancs de fusta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació