Dimecres, 24 d'abril de 2024
coronavirus

Tremp reobre els equipaments municipals i la majoria dels parcs infantils

El parc infantil del passeig del Vall romandrà tancat fins a nou avís a causa de l’aglomeració de gent que s’hi produeix

Jordi Ubach Llorens 29 de març de 2021 a les 15:53
El parc infantil del passeig del Vall seguirà tancat | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp ha decidit reobrir els equipaments municipals, tant esportius com culturals, així com reobrir parcialment els parcs infantils i lúdics, després que les dades epidemiològiques hagin millorat l’última setmana. Amb una excepció, la del parc infantil situat al passeig del Vall, que romandrà tancat fins a nou avís a causa de l’aglomeració de gent que s’hi produeix degut a les seves dimensions.
 
Així mateix, el consistori ha fet una crida a la responsabilitat ciutadana i demana al veïnat que compleixi totes les mesures preventives i d’autoprotecció per fer front a la Covid-19, recordant que cal evitar aglomeracions i zones d’alt contacte entre persones. Les mesures addicionals a la ciutat es van activar el passat dia 15 i s’han allargat durant dos setmanes. Aquest dilluns, per contra, l’Ajuntament de Sort ha decidit prorrogar una setmana més les restriccions al comprovar que no han millorat les dades de la Covid‑19.


Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació