Divendres, 26 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

Augmenten a 215 les persones confinades als centres educatius pallaresos

A tot el Pallars hi ha 11 grups escolars que es troben actualment en aïllament domiciliari, dels quals set són de l’Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort

Redacció 29 de març de 2021 a les 10:37
Taules recollides per les vacances de Setmana Santa | ACN
Els centres educatius del Pallars han arribat a l’aturada de Setmana Santa amb 11 grups escolars confinats i un total de 215 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. La situació ha augmentat significativament en relació a la setmana passada, quan hi havia vuit classes confinades i un total de 183 persones en aïllament.

L’Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort és el centre més afectat, ja que compta amb 117 persones -de les quals tres són docents- i set grups aïllats com a conseqüència dels 13 positius que s’hi han detectat en els últims 10 dies. El segueixen l’Institut de Tremp i el Col·legi Maria Immaculada, amb 26 persones confinades cadascun, l’Institut Morelló d’Esterri d’Àneu amb 24, l’Escola Els Raiers de la Pobla de Segur amb 17, l’Escola Valldeflors de Tremp amb quatre i l’Escola la Closa d’Esterri d'Àneu amb una. Aquests dos últims centres, però, no tenen cap grup aïllat.

A banda dels 13 positius detectats a l’escola de Sort, se n’ha trobat dos a l’Institut Morelló i un a l’Escola la Closa, mentre que al Pallars Jussà els últims 10 dies s'han detectat cinc casos al Col·Legi Maria Immaculada, quatre a l’Escola Els Raiers, un a l’Institut de Tremp i un altre a l’Escola Valldeflors.

En el conjunt de Catalunya, segons les mateixes dades, son 953 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 22.540 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des de l’inici de curs, al setembre, s'han detectat ja 61.556 positius als centres educatius catalans.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació