17 d'abril de 2024
cultura

Maria Barbal presenta «Tàndem» a la Pobla de Segur

L’acte, que es va celebrar dissabte als jardins de Casa Mauri, va comptar amb l’assistència d’una trentena de persones

Redacció 23 de març de 2021 a les 10:00
Barbal, al centre, durant l’acte celebrat a la Pobla de Segur | Ajuntament de la Pobla
L’escriptora pallaresa Maria Barbal ha presentat aquest passat dissabte a la Pobla de Segur Tàndem, la seva darrera novel·la. Una trentena de persones, que en tot moment van respectar les mesures de seguretat, van apropar-se als jardins de Casa Mauri per veure la flamant guanyadora del 53è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. L’acte va ser presentat per l’encarregada de la Biblioteca municipal, Mercè Alegret, i la periodista Meritxell Bellera. 

Maria Barbal defineix Tàndem com una història de felicitat, on els dos protagonistes han d’aprendre a mirar el món d’una manera diferent i deixar-se portar per la vida per recuperar l’espontaneïtat i l’alegria del present. La història de l’Elena i l’Armand va portar a Barbal a guanyar el premi Josep Pla


El passat 10 de març, Òmnium Cultural anunciava que Barbal era la guanyadora del 53è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. Aquest, però, no és el primer guardó que Òmnium atorga a l’escriptora pallaresa. Amb la publicació de Pedra de Tartera, la seva novel·la més reconeguda, va guanyar el premi Joaquim Ruyra. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació