Dimarts, 23 d'abril de 2024
turisme

L'aixecament del confinament comarcal provoca un augment considerable d'esquiadors

Les noves mesures permeten a molts visitants estrenar la temporada de neu

Redacció 22 de març de 2021 a les 09:44
Esquiadors fent cua aquest dissabte a Port Ainé per pujar a un telecadira | ACN
L'aixecament del confinament comarcal ha permès a molts esquiadors estrenar la temporada i fer les primeres baixades. Les estacions d'esquí pallareses han notat aquest cap de setmana un augment considerable de visitants, la majoria de fora del Pallars. Gemma Tost, responsable comercial d'Espot i Port Ainé, ha explicat que el volum d'esquiadors ha estat força més alt que el de d'altres caps de setmana, però que no estan al 100% perquè no posen tots els forfets a la venda per evitar aglomeracions. Tost confia que es pugui seguir amb aquesta línia i que per Setmana Santa la neu aguanti i hi hagi el mateix ambient de neu.

Tot i que durant les festes de Nadal la gent de fora de les comarques de muntanya ja van poder esquiar, molts dels que estaven aquest dissabte a l'estació de Port Ainé feien les primeres baixades d'esquí. Martí Hofman ha explicat que ha vingut a esquiar a Port Ainé des de Girona, i la Inés i el José Ramón des de Barcelona. Tots ells han aprofitat l'eliminació del confinament comarcal per calçar-se els esquís i fer les primeres baixades. Confien que no siguin les últimes i que per Setmana Santa puguin repetir.

Per altra banda, el director comercial de Baqueira Beret, Xavier Ubeira, ha indicat que des de divendres sí que s'està notant més afluència de gent. "Veníem de dos mesos sense afluència de clients i es nota aquest canvi i que la gent ha pujat", ha explicat. Ubeira ha dit que aquest cap de setmana han pogut obrir més zona esquiable. De fet, ha indicat que un dels hotels a peu de pistes que ha obert parcialment aquest divendres s’ha omplert aquest cap de setmana i que els hotels de la Vall d'Aran també han notat "més ambient" de clients. 


Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació