Dissabte, 20 d'abril de 2024
turisme

​El Patronat de Turisme destina 40.000 euros als consells del Pallars per a la promoció turística del 2021

Llum verda al Pla d'Accions adaptat a la nova realitat a causa de la pandèmia sanitària

Redacció 18 de març de 2021 a les 10:48
Interior del bar de les Botigues-Museu de Salàs de Pallars | Botigues-Museu
El consell d'administració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha aprovat la convocatòria de subvencions per als consells comarcals de la demarcació de Lleida per a la promoció turística per aquest 2021 per un import de 230.000 euros. L'import de la subvenció per als consells del Pallars serà de 20.000 euros per cadascun.

Aquesta partida destinada als consells forma part del milió d'euros que el Patronat de Turisme destinarà enguany del seu pressupost a ajuts per actuacions de promoció turística adreçats a ajuntaments, consells comarcals i entitats empresarials diverses del territori, per potenciar un millor posicionament competitiu de la demarcació de Lleida als mercats més pròxims. El que es vol és reforçar la notorietat de la marca Lleida, l'escolta activa al sector i fomentar la digitalització del mateix sector.

La vicepresidenta del Patronat, Rosa Pujol, ha explicat que ara és més important que mai seguir teixint aquestes "sinergies" entre agents públics i també amb els privats per seguir treballant conjuntament per a posicionar la "marca Lleida" com una destinació turística privilegiada al sud d'Europa amb una oferta de turisme, lleure i oci de primer nivell.

D'altra banda, també s'ha donat llum verda al Pla d'Accions del Patronat de Turisme per aquest any 2021 adaptat a la nova realitat a causa de la pandèmia. S’han planificat accions centrades a donar resposta a les tendències i als nous hàbits de la demanda i implementar el model de gestió turística. L’aposta és per un model de turisme més sostenible que beneficiï no només el visitant i el turista, sinó també l'economia i el desenvolupament local.

Pujol, ha destacat que aquestes actuacions han de servir per "garantir" una sortida a la crisi el més preparats possibles per adaptar-se als nous reptes de present i futur de la realitat post pandèmia.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Economia i turisme
Participació