Divendres, 26 d'abril de 2024
VÍDEO: coronavirus

Tremp tanca els equipaments municipals per l'augment de contagis de Covid-19

Es tem que la situació al Pallars pugui portar a l'Hospital Comarcal al límit de la seva capacitat

Jordi Ubach Llorens 15 de març de 2021 a les 18:07
L'Ajuntament de Tremp ha comunicat aquesta tarda el tancament d'equipaments municipals com a mínim durant set dies davant l'augment de contagis de Covid-19 a la ciutat. En concret, es tanca fins el dilluns 22 la Biblioteca Maria Barbal, l'Espai Cultural La Lira i les tres instal·lacions esportives, com són el pavelló del Juncar, el pavelló del Casal i l'edifici El Cub. La decisió obliga a suspendre totes les activitats programades, entre elles la presentació del llibre Tàndem de la trempolina Maria Barbal, prevista per divendres.
 
El consistori atén, així, la petició del Departament de Salut de prendre mesures preventives per fer front al rebrot de Covid-19 a la ciutat. A través d’un ban, l'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha fet una crida a la responsabilitat ciutadana i ha demanat, inclosos els escolars, l'estricte compliment del confinament domiciliari. Cases ha afirmat que “estem davant de la soca britànica”, una variant que té “una alta transmissió” i que, per tant, el contagi “és molt fàcil”. Es tem que l'augment de casos a les comarques pallareses pugui ocasionar que l'Hospital Comarcal del Pallars arribi, aviat, al límit de la seva capacitat.

L’ajuntament trempolí ja va fer una crida el passat divendres a la "precaució i responsabilitat" davant l'augment de casos de Covid-19, i va demanar a la ciutadania seguir les mesures d’autoprotecció i limitar la interacció social. Tremp, però, no és l’únic municipi pallarès que registra un important increment de contagis els últims dies. També se n’ha detectat a la Pobla de Segur, on el consistori ha demanat al veïnat extremar les precaucions.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació