Divendres, 26 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG MARÇ: Pack de quatre varietats de llavors d'Alba Jussà + llibreta de cultiu!

Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de març | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció 10 de març de 2021 a les 12:31
Les quatre varietats de llavors que sortegem aquest mes de març | Alba Jussà/PD
Ja fa uns dies que hem estrenat el mes de març i a Pallars Digital ja tenim a punt un nou sorteig. Aquest mes, quan estem a punt d’entrar a la primavera, totes les persones subscrites al diari podran aconseguir un pack format per quatre varietats de llavors d’hortalisses del Pallars Jussà i una llibreta de cultiu, tot plegat gentilesa d’Alba Jussà a través del seu projecte Llavors d’oportunitats.

En concret, les varietats són de pebrot bitxo de Puigcercós, bleda d’Erinyà, tomata rosada de l’horta del Flamisell i tomata pruna de la Pobla de Segur. El lot se sortejarà entre totes aquelles persones que ja col·laboren amb Pallars Digital i les que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 20 de març. Serà a finals del mateix mes quan realitzarem el sorteig del pack de llavors i la llibreta de cultiu. Molta sort!

Un projecte d’agricultura social

Llavors d’oportunitats és un projecte d’agricultura social, liderat per Alba Jussà, que vol recuperar varietats tradicionals d'hortalisses del Pallars que s’estaven perdent. L’objectiu és conservar els coneixements dels nostres padrins i les padrines tot contribuint a la biodiversitat. A més, el projecte vol promoure la inserció laboral de les persones més vulnerables a partir del treball amb la terra, l’hort i la comunitat.
 

Lhort de Tremp on es planten les varietats dhortalisses del Pallars. Foto: Alba Jussà


Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions.

Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació