Divendres, 19 d'abril de 2024
comerç local

El Comerç Associat de Tremp augmenta un 26% els associats en plena pandèmia

La presidenta del CAT, Maite Ramoneda, es mostra satisfeta amb la resposta de la ciutadania d'apostar pel comerç local

Redacció 9 de març de 2021 a les 10:44
Maite Ramoneda, a l’esquerra, és la presidenta del CAT | La Masovera
El Comerç Associat de Tremp (CAT) ha incrementat un 26% el nombre d’associats en l’últim any. Abans que esclatés la pandèmia, l’associació de comerciants de la capital del Pallars Jussà estava formada per 42 establiments i actualment ja en són 53. La presidenta del CAT, Maite Ramoneda, assegura que són unes bones xifres tenint en compte el context actual, tot i que reconeix que el teixit comercial de la ciutat tindria “més força” amb una major representació.

Ramoneda, que aquesta setmana compleix un any al capdavant de l'entitat, explica que la major part dels negocis que formen part del CAT són botigues, i anima aquells establiments que no en formen part a associar-se. “Una major representativitat per part del CAT ens permetria fer més pressió a les administracions locals per defensar aquelles qüestions que més afecten el nostre col·lectiu”, ha assegurat.

El coronavirus ha afectat els comerços en diferent mesura depenent de l’àmbit i del sector. La presidenta del CAT explica, per exemple, que la campanya de Nadal va ser molt favorable per la majoria de comerços, tot i que reconeix que el sector de la restauració “ho ha passat malament” els últims mesos, especialment aquells que no han adaptat la seva carta al servei per emportar. 

De cara al futur, l’associació espera incentius per Setmana Santa i que es flexibilitzin algunes de les restriccions actuals. Ramoneda s’ha mostrat satisfeta amb la ciutadania. “La gent de Tremp i la comarca han estat a l’alçada, han comprat al petit comerç i això ens fa estar molt contents”, ha afirmat. Per últim, la presidenta del CAT ha fet una crida a tots aquells comerços del municipi que no formen part de l’entitat a que s’uneixin a l'entitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació