Divendres, 19 d'abril de 2024
ramaderia

Atac d’un grup de gossos de caça a una explotació bovina de Senterada

Algunes vaques han patit ferides a les potes per mossegades i l’assegurança es farà càrrec de les possibles seqüeles dels animals

Redacció 3 de març de 2021 a les 09:48
L’atac es va produir en una explotació ramadera de Senterada | Agents Rurals
Els Agents Rurals han aixecat acta davant d'un atac de gossos de caça a una explotació bovina de Senterada. Els fets es remunten al cap de setmana del 20 i 21 de febrer quan els gossos van entrar a l’explotació ramadera i van mossegar algunes vaques. Segons els Agents Rurals, és possible que alguna d'elles pateixi un avortament. En aquest cas, han confirmat que l’assegurança dels caçadors se’n faria càrrec.

Aquest tipus d’irrupcions de gossos a explotacions ramaderes són força habituals. En aquests casos, els Agents Rurals acostumen a aixecar acta per tal que els ramaders puguin fer front a les possibles seqüeles dels seus animals a través de l’assegurança dels gossos. En el cas de l’atac de Senterada, algunes vaques han patit ferides a les potes.


Fa unes setmanes, a Tavèrnoles (Osona), un grup de gossos va matar més de 220 ovelles d’una explotació ramadera. El seu propietari va calcular la pèrdua econòmica en uns 14.000 euros. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació