Dissabte, 27 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

Es redueix a la meitat el nombre de persones confinades als centres educatius del Pallars

A tot el Pallars hi ha un grup escolar i 39 persones relacionades amb el món educatiu que es troben actualment en aïllament domiciliari

Redacció 22 de febrer de 2021 a les 10:52
Alumnes entrant en una escola catalana en imatge d'arxiu | ACN
El Pallars compta actualment amb un grup escolar confinat i un total de 39 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. La situació s’ha reduït significativament en relació a la setmana passada, quan hi havia tres classes confinades i un total de 86 persones en aïllament.

El grup aïllat és de l’Institut de Tremp, i compta amb 27 persones confinades a causa d’un cas positiu detectat en els últims 10 dies. Els altres centres pallaresos amb persones confinades són del Pallars Sobirà, en concret, de l’Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort, amb set, i de l’Escola la Closa d’Esterri d’Àneu, amb cinc.

En el conjunt de Catalunya, segons les mateixes dades, son 1.139 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 27.443 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des del setembre s'han detectat ja 54.094 positius als centres educatius catalans.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació