Divendres, 26 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

Augmenta el nombre de persones confinades als centres educatius del Pallars

A tot el Pallars hi ha tres grups escolars i 86 persones relacionades amb el món educatiu que es troben actualment en aïllament domiciliari

Redacció 15 de febrer de 2021 a les 11:48
Alumnes d'una escola de Catalunya a l'aula | Arxiu
El Pallars compta actualment amb tres grups escolars confinats i un total de 86 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. La situació ha augmentat significativament en relació a la setmana passada, quan només hi havia una classe confinada i 39 persones en aïllament.

Els tres grups aïllats es concentren a Sort. Dos són de l’Escola Àngel Serafí Casanovas, que compta amb 63 persones confinades a causa dels sis positius detectats en els últims 10 dies, i un tercer grup a l’Institut Hug Roger III, que té 16 persones en aïllament per un positiu. Els altres centres pallaresos amb persones confinades són l’Escola la Closa d’Esterri d’Àneu, amb sis, i l'Institut de Tremp, amb un.

En el conjunt de Catalunya, segons les mateixes dades, son 1.374 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 33.354 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des del setembre s'han detectat ja 52.019 positius als centres educatius catalans.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació