Dimecres, 19 de juny de 2024
comerç local

Tremp convoca una nova sessió de la Taula de comerç del Pallars Jussà

El punt central de l’ordre del dia serà la presentació del resultat de l’enquesta sobre hàbits de consum al sector públic

Redacció 10 de febrer de 2021 a les 10:39
Imatge d’una acció comercial al centre històric de Tremp | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp ha convocat la Taula sectorial de Comerç del Pallars Jussà per aquest dimecres a les 15h, en sessió ordinària i virtual. El punt principal de l’ordre del dia serà la presentació dels resultats de l’enquesta formulada als professionals del sector públic sobre els seus hàbits de consum. En el decurs de la reunió, es presentaran i debatran les línies estratègiques a seguir per donar resposta a les necessitats detectades, alhora que conscienciar aquest col·lectiu de treballadors de la importància de retenir la despesa al territori.

En aquest sentit, des del projecte de dinamització comercial es fa una crida als professionals i entitats de comerç perquè assisteixin personalment a la convocatòria i poder conèixer de primera mà els resultats de l’enquesta, així com participar en el debat del pla de treball que se’n deriva.


La Taula comarcal de Comerç és un instrument participatiu que impulsa l'Ajuntament de Tremp en el marc del programa Treball a les 7 comarques i que té com a objectiu fomentar la cohesió del sector comercial del Pallars Jussà. Hi son convidats els alcaldes i regidors de Promoció Econòmica de la comarca; els representants de les associacions de comerciants i els tècnics de Promoció Econòmica dels ajuntaments.

A més, les sessions son obertes a tot el sector comercial i poden assistir-hi i fer-hi aportacions tots els comerciants i petits empresaris locals. Només cal inscriure-s’hi per rebre l’enllaç de la sala virtual, a través d’aquest enllaç.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació