Dissabte, 20 d'abril de 2024
Eleccions 14-F

ERC posa la «governança republicana» com a model en un acte a Isona

Hi han participat Rosa Amorós, Marc Baró, Antoni Flores i la diputada Núria Picas

Redacció 9 de febrer de 2021 a les 10:11
Imatge de l’acte d’ERC a Isona | ERC
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha realitzat aquest dilluns un acte electoral a Isona i Conca Dellà en el qual hi ha participat l’alcaldessa del municipi i delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós; l’alcalde de la Pobla de Segur i diputat provincial, Marc Baró; i la diputada Núria Picas. Tots han fet costat al candidat pallarès a les eleccions al Parlament del proper diumenge, Antoni Flores, per “treballar conjuntament per les comarques de muntanya”. 

Per Amorós, “des d'ERC posem les necessitats dels nostres veïns i veïnes al centre. Com hem fet a Isona i sempre fem allà on governem”, segons ha explicat. Flores s’ha expressat en la mateixa línia i ha demanat el suport a ERC deixant palès que “a les institucions on som destaca la nostra governança republicana, i ara ho volem fer des de la presidència de la Generalitat”.

A continuació, Baró ha explicat la feina feta des de la Diputació, on “la gestió més transparent i equitativa ha permès que l’Alt Pirineu i Aran se’n surti beneficiat amb major suport a tots els ajuntaments”, ha assegurat. Picas, per la seva banda, ha recordat que “la millor resposta que podem donar el 14-F és guanyar la partida a les urnes als del 155, als del centralisme. Hem de derrotar a aquells que volen governar Catalunya des de Madrid, i això només és possible amb un vot massiu a Esquerra”, ha assenyalat.

Aquest vespre, a Tremp, els republicans celebraran l’últim acte de campanya a l’Alt Pirineu i Aran. Serà a les 19:30h a l’Espai Cultural La Lira de Tremp i també hi haurà l’oportunitat d’assistir-hi telemàticament.

Representació pallaresa en set partits

Les llistes electorals per les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer compten amb nombrosa representació pallaresa. Són 16 candidats, repartits en set partits. A ERC, el tinent d'alcalde de Tremp i vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Antoni Flores, anirà de número 4 a la circumscripció de Lleida. Com a suplents, també formen part de la llista Maleni Barbero, Roger Palacín i Anna Ollé.

Antoni Flores és, de fet, un dels candidats pallaresos que té més opcions d'obtenir una acta de diputat al Parlament, tenint en compte els resultats de les eleccions del 2017 a Lleida i en funció també de les enquestes de les últimes setmanes. El trempolí en tindria prou per entrar al Parlament si el seu partit repeteix els resultats aconseguits a Lleida el 2017.



Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació