Dissabte, 20 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

Es manté estable el nombre de persones confinades als centres educatius del Pallars

A tot el Pallars hi ha un grup escolar i 39 persones relacionades amb el món educatiu que es troben actualment en aïllament domiciliari

Redacció 8 de febrer de 2021 a les 11:13
Alumnes d'una escola de Catalunya | ACN
El Pallars compta actualment amb només un grup escolar confinat i un total de 39 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. La situació no ha variat massa en relació a la setmana passada, quan també hi havia una classe confinada, però hi ha set persones més en aïllament que set dies enrere.

El grup aïllat és de l’Escola Montsent de Pallars de Rialp, que compta amb 17 persones confinades arrel d’un positiu detectat els últims 10 dies. Les altres dos escoles amb persones confinades són l’Àngel Serafí Casanovas de Sort, amb 20, i l’Institut de Tremp, amb dos.

En el conjunt de Catalunya, segons les mateixes dades, son 1.905 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 45.998 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des del setembre s'han detectat ja 49.755 positius als centres educatius catalans.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació