Dijous, 25 d'abril de 2024
pàdel

La Pobla de Segur projecta la construcció de dos pistes de pàdel

La construcció d’aquest equipament, que properament sortirà a licitació, té un cost previst de 76.000 euros

Redacció 27 de gener de 2021 a les 11:16
Zona on s’ubicaran les dos pistes de pàdel | GSV
L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha aprovat de manera inicial el projecte per construir dos pistes de pàdel a la població. En concret, s’ubicaran al carrer Doctor Durany, en un terreny de titularitat municipal. La construcció d’aquest equipament, que properament sortirà a licitació, té un cost previst de 76.000 euros.

El regidor d’Esports, Eloi Tirvió, ha destacat que aquesta actuació respon “a la creixent popularitat del pàdel entre la població”. Les noves instal·lacions de pàdel seran un servei municipal que s’oferirà i gestionarà des del consistori, segons ha explicat Tirvió. Està previst que les obres, una vegada ja s’hagin adjudicat, tinguin una durada de dos mesos. 

La idea inicial era instal·lar les pistes de pàdel a la zona esportiva on hi ha el Cruyff Court i on s’hi construirà també el nou camp de futbol. Aquesta ubicació, però, feia que es demorés molt més la finalització del projecte, motiu pel qual l’equip de govern ha decidit canviar la ubicació i projectar les pistes al carrer Doctor Durany, on també hi ha la llar d'infants municipal.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació