Dissabte, 20 d'abril de 2024
esquí de muntanya

Cap de setmana d'èxit per a l'esquí de muntanya pallarès al Campionat d'Espanya

Marc Ràdua, Aina Garreta i Mariona Flores, tots tres del CEPS, aconsegueixen un total de set medalles a la competició disputada a Boí Taüll

Redacció 18 de gener de 2021 a les 17:05
Ràdua, Garreta i Flores mostren les medalles aconseguides | CEPS
Marc Ràdua, Aina Garreta i Mariona Flores, esquiadors pallaresos del Club d'Esquí Pobla de Segur (CEPS), han tornat dels Campionats d'Espanya d'Esquí de Muntanya que s'han celebrat aquest cap de setmana a Boí Taull amb set medalles en total.

El dijous van donar el tret de sortida als Campionats les proves de Relleus, en què Aina Garreta, juntament amb el seu equip de relleus, van penjar-se l’or. Marc Ràdua i el seu equip, per la seva banda, van aconseguir la medalla de bronze.

Després que divendres s’haguessin de suspendre els Sprints a causa del vent, dissabte es va disputar la prova Individual, en què Aina Garreta -en la categoria U16- i Mariona Flores -en la seva categoria U14- es van penjar dos medalles de plata.

Per últim, ahir diumenge. en la Cronoescalada, el CEPS va fer el triplet de podis amb els seus tres representants. Ràdua va quedar segon en la categoria U20, Garreta també es va penjar la plata, mentre que Flores va aconseguir el bronze. El CEPS celebra aquests “grans resultats”.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació