Divendres, 19 d'abril de 2024
empresa i coneixement

El conseller Ramon Tremosa fa una visita institucional al Pallars

El titular d’Empresa i Coneixement s’ha endut les inquietuds dels representants polítics de les dos comarques

Redacció 18 de gener de 2021 a les 11:00
Ramon Tremosa durant la seva visita al Consell Comarcal del Pallars Jussà | Empresa i Coneixement
El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, acompanyat de la delegada del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i l’Aran, Rosa Amoròs, i del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Ramon Alturo, ha fet aquest passat divendres una visita institucional al Pallars Jussà i al Pallars Sobirà.

La jornada ha començat a Cervós Grup, on el conseller va fer un recorregut per les instal·lacions d’aquesta empresa familiar, fundada l’any 1961, dedicada inicialment al sector de la construcció i que ha diversificat la seva activitat. Durant la seva estada al Pallars Tremosa també ha visitat l’Ajuntament de Sort, on s’ha reunit amb l’alcalde, Raimon Monterde, i amb representants del teixit empresarial de la comarca.
 
A continuació, el titular d’Empresa i Coneixement s’ha traslladat a Tremp, on ha visitat el Consell Comarcal del Pallars Jussà i ha mantingut una reunió de treball amb els alcaldes de la comarca acompanyat del president comarcal i alcalde de Castell de Mur, Josep Maria Mulloll; el vicepresident primer, Antoni Flores, i el vicepresident segon, Martí Cardona.

Durant la reunió, el conseller ha pogut conèixer les inquietuds dels alcaldes de la comarca en diferents aspectes, entre els quals, la situació de crisi provocada per la Covid-19. Tremosa també ha pogut copsar la preocupació dels ens locals pel que fa a la gran demanda per instal·lar parcs solars a la comarca. En declaracions a Pirineus TV, Tremosa els ha tranquil·litzat reiterant que "no hi haurà barra lliure" i que els punts d’evacuació són limitats. 

El Pallars Jussà també ha reclamat més inversió a les partides destinades a mantenir les carreteres d’accés a nuclis de població, una demanda que ha pres protagonisme després del pas per la comarca del temporal Filomena
 
El conseller d’Empresa i Coneixement ha finalitzat la visita institucional a les Bodegues Castell d’Encús on ha mantingut una reunió de treball amb el propietari, Raúl Bobet, i la directora, Adriana Monsó.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació