Dissabte, 20 d'abril de 2024

L'atleta de la Pobla de Segur, Eugeni Roselló, abandona la Spine Race per una hipotèrmia

L'ultrafondista, que defensava el primer lloc aconseguit en l'edició de l'any passat, anava segon en el moment de l'abandó

Pallars Digital 13 de gener de 2014 a les 11:54
L'atleta de la Pobla de Segur Eugeni Roselló ha abandonat aquesta matinada la Spine Race 2014 a causa d'una hipotèrmia. Segons amics de l'atleta, l'Eugeni es troba bé de salut tot i la hipotèrmia que l'ha obligat a abandonar.
 
L'edició d'aquest any va començar la matinada del divendres al dissabte. Roselló ha corregut 39 hores i 58 minuts mentre ha estat en competició, entre els punts de control de Tan Hill i de Middleton.
 
D'aquesta manera, Roselló no podrà repetir el triomf de l'any passat, quan es va proclamar vencedor de la Spine Race, fet que li va permetre aconseguir notorietat dins el món de l'atletisme extrem.
 
La Spine Race és, com el seu eslògan indica, la carrera més brutal del Regne Unit, gràcies als seus 430 quilòmetres i a que se celebra en ple hivern britànic amb lo que el fred, la neu i els forts vents no deixen d'acompanyar els intrèpids corredors que decideixen afrontar-la.
 
El recorregut de la Spine Race va d'Edale, prop de Manchester, fins a Kirk Yetholm, just a la frontera d'Escòcia. Es divideix en cinc grans centres de control i acumula un desnivell d'11.195 metres, amb una altitud màxima de 890 metres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor