Dissabte, 20 d'abril de 2024
política

Comuns i PP demanen que s'assumeixin responsabilitats polítiques pel brot de la residència de Tremp

Els populars critiquen la "desídia" del Govern i En Comú Podem reclama dimissions

Redacció 18 de desembre de 2020 a les 12:38
La presidenta del PP a Lleida ha visitat Tremp aquest dijous | PP Lleida
En Comú Podem ha demanat per carta la dimissió de la gerent de la Regió Sanitària Lleida, Divina Farreny, per la gestió del brot de Covid-19 que afecta la residència de Tremp. Segons els comuns, les morts a la capital del Pallars Jussà suposen un 10% del total de persones que han perdut la vida des de l'inici de la pandèmia a la demarcació de Lleida; unes dades que qualifiquen "d'escandaloses".

La carta, firmada pel portaveu de la formació, Jaume Moya, i la diputada provincial i regidora a la Paeria, Elena Ferré, també demana la dimissió del delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, com a màxim responsable de la gestió de la crisi.

Qui també s’ha pronunciat és el PP de Lleida, que ha demanat "transparència" al Departament de Salut davant "el silenci de la consellera envers la tragèdia que s'està vivint a la residència". La presidenta del PP a Lleida, Marisa Xandri, ha visitat la ciutat, des d’on ha dit que la consellera Vergés es va traslladar dimarts a la capital del Jussà per complir l'expedient.

La popular ha critica la desídia del Govern i ha demanat "que s'assumeixin responsabilitats polítiques, a banda de les que hi pugui haver de caràcter jurídic i/o penal”

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació