Divendres, 26 d'abril de 2024
esquí de muntanya

Marc Ràdua, podi a la Copa Espanya d'esquí de muntanya a Sierra Nevada

Aconsegueix la segona posició en la modalitat ‘sprint' i la tercera en cronoescalada

Redacció 16 de desembre de 2020 a les 11:41
Marc Ràdua, al podi de Sierra Nevada | CEPS
El pallarès Marc Ràdua, del Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS), ha fet doble podi aquest passat cap de setmana a la Copa Espanya d'esquí de muntanya que s'ha celebrat a Sierra Nevada (Granada). Dissabte es va celebrar la prova de la modalitat sprint on va quedar en 2a posició, i diumenge va fer una 3a posició en la modalitat cronoescalada, en ambdós casos en categoria U20. En la prova celebrada diumenge, el Marc va fer una 7a posició a la general, d'un total de 50 corredors, una molt bona posició tenint en compte que té tan sols 18 anys.
 
Marc Ràdua és esportista del Centre de Tecnificació d'Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) i membre de la selecció espanyola d'Esquí de Muntanya. Aquest proper cap de setmana, 19 i 20 de desembre, participarà a Adamello (Itàlia) a la primera prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya.
 
El CEPS compta amb dos esportistes més al Centre de Tecnificació d'Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC), la Mariona Flores de categoria U14 i l'Aina Garreta de categoria U16. Des del CEPS es promou l'esquí de muntanya entre els més joves i, com cada any, aquesta temporada ha organitzat un curs d'esquí de muntanya per iniciar-los a aquest esport, a més de cursos per a adults tant d'iniciació com avançats. Alhora, el CEPS està organitzant la 16a Travessa Internacional d'esquí alpinisme Open Vall Fosca per al proper 13 de febrer.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació