1 de març de 2024
comerç local

​L'Ajuntament de la Pobla de Segur injecta 30.000 euros al comerç local

Amb dos accions nadalenques de dinamització comercial per ajudar a pal·liar els efectes econòmics provocats per la crisi sanitària

Redacció 16 de desembre de 2020 a les 10:50
Imatge d’una edició de la Fira del Llibre a la Pobla de Segur | ACN
L'Ajuntament de la Pobla de Segur invertirà 30.000 euros, mitjançant dos actuacions de dinamització comercial, per fomentar el comerç local durant les compres de Nadal i ajudar a pal·liar els efectes econòmics provocats per la crisi sanitària. ​Una inversió que prové de la partida pressupostària prevista en lots de Nadal i de la quantitat econòmica que els regidors van deixar de cobrar per assistir als plens municipals durant la crisi del coronavirus, tal i com ells mateixos van aprovar en un ple del mes de maig.

Sota el lema Compra a la Pobla, hi guanyem tots, el consistori injectarà 18.095 euros, repartits proporcionalment entre tots els comerços, bars, restaurants, perruqueries i centres de salut i estètica. Els establiments participants rebran un talonari amb 100 butlletes en premis ocults que repartiran entre tots els clients que facin compres per un valor superior al que cada negoci estableixi. Les butlletes amaguen descomptes per un valor de 5€, 10€ i 15€, a bescanviar en una propera compra al mateix establiment.
 
El regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Tirbió, ha remarcat com de necessari és per als comerços qualsevol ajuda econòmica "en una època en que ho estan passant malament ja sigui per la baixada en vendes o perquè directament les mesures de restricció els han obligat a tancar". Tirbió també ha destacat que en gaudiran 76 negocis que, de fet, no són tots els de la població perquè "n'hi ha que han considerat que no necessiten l'ajuda i han preferit renunciar-hi en benefici de la resta de comerços".

Aquesta acció de dinamització del comerç tindrà lloc del 19 de desembre al 5 de gener, per promoure les compres durant la campanya de Nadal i Reis. Els premiats podran utilitzar els seus descomptes fins el 31 de gener.
 
Vals de descompte per al personal de l'Ajuntament
 
Als 18.000 euros d'inversió de la campanya Rasca i guanya, cal sumar-hi els 12.000 que el consistori repartirà entre la plantilla laboral de l'ajuntament, a través d'uns vals de descompte per bescanviar al comerç local. Aquesta acció segueix el mateix objectiu que té la campanya Rasca i guanya: la recuperació econòmica del teixit comercial de la Pobla.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació