Dimecres, 24 d'abril de 2024
coronavirus: cribratges

Tres positius detectats en el primer dia de cribratge a Tremp, que flexibilitza mesures

Es reobre l’Espai Cultural la Lira, així com els parcs infantils de la ciutat

Jordi Ubach Llorens 15 de desembre de 2020 a les 10:58
El pavelló del Casal torna a acollir el testeig massiu | Ajuntament de Tremp
Aquest dilluns ha començat el segon cribratge poblacional a la ciutat de Tremp, que s’allargarà fins divendres. En aquesta primera jornada hi han participat 235 persones i s’han detectat tres positius asimptomàtics, una xifra que representa el 1,27% dels participants. Les proves es realitzen novament al pavelló del Casal, al matí de 10h a 14h i, a la tarda, de 15h a 18h, amb l’excepció del dimecres, que s’allargaran fins les 20h del vespre. 

A la capital del Jussà ja s’hi va realitzar fa dos setmanes un primer testeig amb la detecció de 19 positius d’entre 2.191 persones, un 0,86% dels participants. En aquesta segona setmana de testejos hi pot participar tothom, independentment de l’edat i de si ja es van realitzar la prova durant la primera convocatòria.
 
L’Ajuntament de Tremp flexibilitza les mesures

Per la seva banda i davant la lleugera millora de la situació epidemiològica al municipi, l’Ajuntament de Tremp ha flexibilitzat aquest dilluns algunes de les mesures que va aprovar fa 15 dies per frenar el brot de coronavirus que pateix la ciutat. Així, s’ha reobert l’Espai Cultural La Lira i els parcs infantils.

El equipaments esportius es mantenen temporalment tancats i la Biblioteca Maria Barbal segueix oferint el servei de préstec i les activitats programades en format virtual. L’Escola Municipal de Música, per últim, seguirà realitzant classes telemàtiques, com a mínim, fins passades les festes nadalenques. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació