Dimecres, 24 d'abril de 2024
centre de dia

CaixaBank col·labora amb l’adequació del Centre de Dia de la Pobla de Segur

Aporta 10.000 euros per realitzar-hi obres i adaptar un servei que porta nou mesos aturat per la pandèmia

Redacció 14 de desembre de 2020 a les 12:48
L’acord s’ha tancat a l’ajuntament poblatà | Ajuntament
La Fundació la Caixa i CaixaBank col·laboren amb l’Ajuntament de la Pobla de Segur per les obres d’adequació del Centre de Dia de la població. CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació la Caixa, destinarà 10.000 euros al Centre de Dia, que fa nou mesos que està aturat per la pandèmia.

L’alcalde de la Pobla de Segur, Marc Baró, ha destacat el compromís de l’equip de govern d’oferir el servei de Centre de Dia el més aviat possible. “Som conscients que pels usuaris el Centre de Dia és un servei essencial i que ja fa nou mesos que no el poden gaudir. El donatiu de la Fundació la Caixa ajudarà a condicionar les instal·lacions amb els serveis que necessita”, ha explicat Baró.

El servei s’instal·larà al carrer Ceferí Rocafort, on fins ara hi havia la ludoteca municipal. És per això que les instal·lacions requerien d’uns treballs d’adequació, com per exemple, construir dutxes adaptades, una sala de fisioteràpia i una zona de vestidors. La situació sanitària va obligar, el passat març, a tancar provisionalment el Centre de Dia de la Pobla de Segur, situat a les instal·lacions de la residència municipal Nostra Senyora de Ribera. La pandèmia també ha fet impossible que els dos serveis convisquin en un mateix edifici.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació